Aanmeldformulier 13 mei 2023, Breda

Op 13 mei organiseren we de tweede conferentie van de Socialisten in het Belcrumhuis, 850 meter van Station Breda. We vinden het belangrijk om onze landelijke bijeenkomsten niet alleen in de Randstad te organiseren. Voor de komende conferentie waarbij we daadwerkelijk een landelijke vereniging opzetten discussiëren we over de statuten en het programma van onze vereniging. Belcrumhuis biedt de mogelijkheid dat we discussie plenair met meer dan 100 mensen kunnen voeren. Bovendien is de zaal ook toegankelijk voor rolstoelers. Vanwege de vele te bediscussiëren onderwerpen organiseren we de conferentie van 11h00 tot 20h00. Tijdens de conferentie willen we een maaltijd aanbieden. Daarom is het van belang dat leden zich aanmelden voor de conferentie, zodat we weten hoeveel mensen van de maaltijd gebruik willen maken.

Reiskosten voor de conferentie kunnen worden gedeclareerd om iedereen in de gelegenheid te stellen bij de conferentie aanwezig te zijn. Daarom zijn we ook een donatiecampagne gestart (zie socialisten.org/doneren). Indien we voldoende donaties binnen hebben kunnen we de maaltijd ook subsidiëren. (tot nu toe is 950 euro gestort)

De maaltijd die we aanbieden is veganistisch en het menu is:
Linzensoep met biologisch brood
Rijst op Syrische wijze met groente en salade
Fetuch, koud, mix van groenten met Syrische saus
Kleine zoetigheid als achteraf

Indien je aan de conferentie deelneemt en gebruik maakt van de maaltijd willen we je vragen het betaalverzoek voor de maaltijd tijdens de conferentie op 13 mei alvast te betalen: Betaalverzoek

Aanmeldformulier conferentie 13 mei 2023
Maaltijd