Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

17 juni, 2023 | 11:30 23:45

Sinds 1977 wordt elk jaar een Roze Zaterdag georganiseerd in een andere stad in Nederland. Roze Zaterdag is 1 groot feest voor iedereen (!) in de gehele binnenstad van Goes maar er is ook ruimte voor cultuur, informatie, geloof en sport. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken! Lees hier verder.

Parade

Roze Zaterdag 2023 wordt om 11.30 uur feestelijk afgetrapt met een muzikaal ontvangst in de stadshaven (Turfkade) met de ‘Drijvende Diva‘ waarna om 11.50 uur een parade trekt langs de diverse themapleinen in Goes.

Pink Podium
een bruisend evenementenprogramma met live optredens op de Grote Markt met rondom de gezellige Goese horeca. Op de Grote Markt staat een groot podium waar de gehele dag een verscheidenheid aan artiesten zal optreden waaronder Gerard JolingFrennaJohnny Logan,  Ruth JacottBack to WaterlooBram HougHelene Fischer tribute by Natasja Poels, Idaly, en meidengroep These Girls are Loud‘ Presentatie: Dyon Hagenaars & Manny

Klik hier voor de timetable 

Toelichting
De letters LGBTQIA+ staan voor: lesbian, gay, bisexual, transgender, queer, intersex, asexual en anderen. De “plus” andere seksuele identiteiten inclusief pansexueel en twee-spirit. De Roze Driehoek en de Regenboog Vlag worden hiervoor als symbool gebruikt.

Grote Markt

Goes,Nederland+ Google Maps