ook bij jou in de buurt

Wat kun je doen?

Het eerste dat je kunt doen om het socialisme in Nederland verder te helpen is lid worden van De Socialisten. Als lid mag je meedenken over de koers van onze partij-in-oprichting. Dit kan bijvoorbeeld door de vergaderingen van je plaatselijke afdeling te bezoeken, mee te doen aan lokale acties, of door je visie voor onze beweging te delen op onze landelijke congressen. We hebben momenteel tien plaatselijke afdelingen waar je je bij kunt aansluiten. Uiteraard is het mogelijk om met onze hulp een nieuwe afdeling op te richten bij jou in de buurt.

Actief lid worden

Ben je lid? Wil je meer doen dan enkel contributie betalen? Wij zijn altijd op zoek naar actieve leden! Binnen onze organisatie zijn er volop mogelijkheden om je competenties in te zetten en om in actie te komen voor je idealen. Naast actief worden voor je lokale afdeling, kun je een van onze landelijke netwerken versterken. Momenteel hebben we vier verschillende netwerken lopen; netwerk Internationaal, netwerk Klimaat, netwerk Vrouwen en netwerk Wonen. Ideeën en initiatieven voor nieuwe netwerken zijn altijd welkom. Ook als je op andere manieren een bijdrage wil leveren aan onze organisatie dan horen we dat uiteraard graag! Neem hier contact met ons op.

Onze activiteiten

Verder kun je als lid natuurlijk deelnemen aan onze activiteiten. Bekijk hier onze agenda. Ook is het handig om onze sociale media te volgen om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, en lokale acties. We hebben Facebook, Instagram en Twitter.

Van buitenaf bijdragen

Ben je (nog) geen lid? Ook dan kun je iets betekenen voor De Socialisten. Ook als niet-lid ben je welkom om onze acties te steunen, lokaal eens mee te draaien en ideeën te delen door bijvoorbeeld een open brief in te sturen. Tot snel!